Poveste Castigatoare - Concurs Mos Nicoale

Autoare: Nesu Carmen

 

“La multi ani frumosi de Mos Nicolae

Povestioara mea este o adevarata lectie oferita de copilul meu a tot ce inseamna credinta si speranta ca dorintele se indeplinesc.
In ajunul lui Mos Nicolae am mers cu copilul meu, buy viagra David intr-un mare centru de jucarii, decoratiuni pentru a cumpara un bradut…bineinteles ca era un pretext pentru a observa ce jucarii ii atrag lui David privirea, hmm, parca toate s-au gasit a fi interesante in acele momente…cum altfel era raiul jucariilor, lumea lor frumoasa si colorata.

Mergand David printre rafturi, vrand sa le cuprinda pe toate cu privirea, pasii lui micuti se opresc in fata unui stand cu jucarii ce ii intruchipau pe marii super eroi din desene lui preferate, pe Capitan America si scutul lui invincibil cu care apara lumea.

Dintr-o data ochisorii lui se umpleau de bucurie, gesturile lui erau de necontrolat, ma striga si ma chema in acelasi timp langa el sa imi arate jucaria preferata, dorita, jucaria perfecta, implorandu-ma sa i-o cumpar.

Offf…au fost cele mai grele clipe atunci cand i-am spus copilului meu ca nu il putem cumpara, ca ar trebui sa ne mai uitam si la altceva pentru ca sunt si alte jucarii…mi se rupea sufletul dar stiam ca il voi oferi cadou in seara frumoasa de Mos Nicolae.

Trebuia sa ii aduc din nou seninatatea pe chip si i.am povestit ca in ajunul lui Mos Nicolae nu se cumpara jucarii, ca Mosul citeste in sufletel si stie ce isi doreste fiecare copil iar pentru a sti Mosul exact, trebuie sa inchidem ochisorii, sa ne imaginam jucaria preferata si sa ne spunem in gand cat de tare ne-o dorim.

Statea puiul meu in fata standului de jucarii, cu ochisorii inchisi si cu palmutele lipite ca si cand adresa lui Doamne Doamne cea mai arzatoare ruga spunandu-mi” gata mami, acum il las pe Mos Nicolae sa imi citeasca in suflet ca sa stie ce jucarie imi doresc”.

Tot timpul ma intreba…oare a avut timp Mosul sa citeasca in suflet…pentru ca tare isi dorea scutul lui Capitan America, ii citeam bucuria, fericirea gandului de a primi jucaria preferata dar si in acelasi timp lasa sa se vada si indoiala ca Mosul o fi fost prea ocupat si nu o fi avut timp sa ii citeasca in sufletel.
Timpul trecea parca prea greu pentru David, nu mai reusea sa isi stapaneasca emotia clipelor de a desface cat mai repede cadourile de la Mosu, sa vada ca ce a scris cu iubire si dorinta in suflet a fost citit.

Ochisorii lui rapid s.au umezit si ramas uimit cat de redepe i s.a indeplinit dorinta imi spune” mami ce mi.am dorit foarte mult am scris in suflet, asa cum m-ai invatat si Mosul mi-a citit in suflet si mi-a adus scutul”.
Instant ochii mei s-au umplut de lacrimi si m-am gandit pret de cateva secunde, ca asa ar trebui si noi sa ne scriem cu ardoare in suflet dorintele pentru ca ele…cu certitudine vor fi citite.

O zi magica va doresc “

 

True about myself up until that time, especially my belief that find more college success