Noi despre noi

Bine ati venit pe NLP Explorer!

Cum am aparut si de ce…
Am luat fiinta in iarna lui 2007, drugstore din dorinta de a va fi alaturi pe drumul fascinant al explorarii propriei voastre vieti. Multi dintre noi s-au intrebat adesea de ce nu reusesc sa comunice cu cei din jur asa cum si-ar dori, de ce nu-i inteleg pe altii si nu se pot face uneori intelesi. Echipa Nlp Explorer este cea care va va calauzi pasii spre descoperirea universului vostru interior, facilitandu-va accesarea si dezvoltarea propriilor resurse si a propriului potential. Veti intelege mult mai bine de ce faceti ceea ce faceti, veti reusi sa modificati anumite comportamente nedorite, armonizandu-va astfel cu voi insiva si cu ceilalti.

Puteti beneficia de traininguri, cursuri de dezvoltare personala, coaching, work-shop-uri, toate desfasurate intr-o ambianta placuta, dinamica, plina de provocari ce tin de cunoasterea de sine, de atingerea limitelor, de identificare si valorizare a potentialului pozitiv, de facilitare a comunicarii cu ceilalti, si, nu in ultimul rand, crearea unei relatii de echilibru cu sine insusi a fiecaruia dintre cei care aleg sa ne fie alaturi.

Cartea de vizita a NLP
Dar,  ce este Programarea Neuro-Lingvistica(NLP)? John Grinder o definea ca fiind ”studiul excelentei umane si cum anume o putem reproduce”.

Pe de alta parte, NLP-ul este vazut ca ”arta si stiinta desavarsirii personale” (J.O. Connor, J Seymour)

In esenta, NLP-ul este un domeniu de sine statator, fondat in anii 70 de catre Richard Bandler si John Grinder si vizeaza diverse tehnici ce inlesnesc o serie de schimbari in sens pozitiv atat la nivelul „mintii constiente”, cat si la nivel subconstient.

Ce oferim…
NLP-ul are o plaja larga de aplicabilitate, ca de exemplu: dezvoltare personala, dezvoltare organizationala, business, leadership, psihologie, psihoterapie, management, marketing, media&advertising, comunicare, educatie, sanatate, drept.s.a.

Aici, la NLP Explorer, veti gasi o echipa tanara, echilibrata, de adevarati profesionisti care ofera servicii la cele mai inalte standarde calitative. Firma mama, Sistem Psi, este Organizatie Membra ITA (International Trainer’s Academy), programele de curs indeplinind standardele publicate de catre John Grinder, unul dintre artizanii conceptului de NLP, Carmen Bostic St.Clair si Michael Carroll, specialisti de marca din acest domeniu. Formarile pe care le ofera echipa noastra se desfasoara sub girul ITANLP(International Trainer s Academy of NLP), atat la sediul firmei cat si in diferite orase din tara, la solicitarea companiilor sau a grupurilor care doresc sa beneficieze de serviciile noastre.

This template supports the sidebar's widgets. Add one or use Full Width layout.