Colaboratori - Prieteni

What Clients Says

 • Intentia de a forma un teatru independent ma urmarea din 1985, generic dupa o lunga perioada de activitate intensa la teatre municipale si de stat din Austria, Germania si Elvetia. Experienta din aceste teatre a fost bogata si fundamentala din foarte multe si importante puncte de vedere, sick (salut cu infinit respect si recunostinta pe Abby Kitzel, domnul David Esrig si Niki Wolcz) dar aveam de absolvit diverse experiente eliberate de autoritatea unui mentor, spre a-mi putea limpezi cautarea stilului propriu în ceea ce priveste reflectarea în experiment a teatrului cu continut misterial accesibil azi. Calauze pe acest drum au fost si sunt: teatrul sacral din India, Teatrul-No, Teatrul Kabuki, Opera din Beijing, Teatrul grecesc antic, Comedia dell´Arte, Antroposofia creata de Rudolf Steiner. În anii care urmeaza, nazuinta de a gasi forme noi de expresie pentru dimensiunea metafizica a teatrului, m-a dus la hotarârea de a creea un teatru independent. Primul pas important în aceasta directie a fost primul teatru independent creat la München împreuna cu câtiva colegi minunati (salut Chris Thoma, salut Liviu Rozorea): „Teatrul în Cub”. A doua încercare în acest sens a fost productia de la St. Polten, cu alti colegi minunati, (salut Werner Eng si ceilalti) fondând Teatrul „Pro Logos”. Ce nu stiam pâna atunci, este faptul ca eu cautam fara sa stiu, din motive sigur legate de destinul meu, fondarea unui teatru în Romania. Întâlnirea cu tineri artisti preocupati de aceleasi nazuinte artistice a dus la formarea Teatrului Logos din Buftea si la dotarea salii din str. Visinilor 17 din Bucuresti. Pe data de 12 octombrie 1998, Teatrul Logos devine persoana juridica si deci, exista ca entitate culturala.

  Oswald Gayer - Logos Theatre, Ro

 • Dr. Carmen Todor este medic psihiatru, view specialist in psihiatria copilului si adolescentului, click locuieste in Cluj si este Master Trainer NLP. Este membru al Asociatiei Romane de Programare Neuro-Lingvistica ARONLP si trainer al Asociatiei Internationale de Programare Neuro-Lingvistica IANLP, precum si al Societatii Germane de Programare Neuro-Lingvistica DVNLP.

  Carmen Todor - Genium, Ro

 • John Thompson a inceput sa studieze Psihologia Aplicata inainte de a fi inspirat de puterea efectelor avute de NLP in domeniul afacerilor sau asupra oamenilor. Dupa ce a obtinut calificarea de trainer, site a lucrat cu pasiune la cursuri de NLP Practitioner si Master. In prezent, discount John lucreaza in echipa NLP Academy ca si trainer, cure si consultant si coach in cadrul companiilor internationale in zona de business si la nivel executiv si reprezinta cu success domeniul programarii neuro-lingvistice in partea de nord a Angliei prin Metropolis NLP.

  John Thomphson - Metropolis NLP, UK

 • Michael Carroll este Master Trainer NLP, doctor fondator si director de cursuri la NLP Academy si ITANLP. Are atestat de Master Trainer NLP- cea mai inalta distinctie in domeniu, physician si este Master Trainer in hipnoza. Michael a reusit sa creeze un spatiu de invatare, site unde reactia reciproca dintre procesele constiente si cele inconstiente de invatare utilizeaza potentialul fiecarui participant la cursul NLP.

  Michael Carroll - NLP Academy, ITANLP, UK

 • John Grinder – n.1939 – parintele(co-creatorul Programarii Neuro Lingvistice) a absolvit Universitatea din San Franciscco in 1960 in psihologie. A facut parte din Beretele Verzi in timpul razboiului rece si a lucrat o perioada si pentru CIA. De la sfarsitul anului 1960 a inceput studiul lingvisticii si si-a dat doctoratul in aceasta disciplina la Universitatea California San Diego. A devenit profesor de lingvistica la Campusul din Santa Cruz al Universitatii California, help ocazie cu care l-a intalnit pe R.Bandler si au pornit in acest studiu, remedy devenit astazi un domeniu , NLP-ul . In ultimul timp lucreaza ca si consultant utilizand tehnici NLP pentru diferite companii sau organizatii. Detalii pagina personala,

  John Grinder - ITANLP, UK; Quantum Leap, Inc USA

This template supports the sidebar's widgets. Add one or use Full Width layout.