curs feminitate

In momentul in care alegi sa te dedici unei relatii de cuplu…apar 2 posibilitati. Fie acea relatie va contribui enorm la dezvoltarea si prosperitatea voastra fie se va transforma intr-o relatie toxica si va influenta negativ toate aspectele vietii voastre. Pentru a evita ce-a de a 2-a posibilitate te invit sa citesti articolul de mai jos.

 

1. Nu te “stradui” sa fii o persoana iubitoare, ci mai degraba incearca sa fii o persoana “reala”. A fi reala e singurul mod prin care poti fi iubitoare.

2. Nu confunda dorinta cu iubirea pentru ca imediat ce o sa obtii ceea ce iti doresti, o sa vrei altceva…pe cand iubirea este de sine statatoare.

3. Atunci cand te eliberezi de toate dorintele inutile fata de alti oameni, nu o sa mai poti fi inselata sau ranita.

4. Iti intelegi partenerul la acelasi nivel la care te intelegi pe tine cu adevarat. Daca simti frecvent ca nu esti inteleasa…”lucreaza” la partea de auto-cunoastere.

5. Este foarte greu sa recunosti o calitate la partener, ce nu se regaseste si la tine. E nevoie de o pesoana cu adevarat iubitoare si rabdatoare pentru a recunoaste aceste calitati.

6. Schimba mindset-ul din “Ce vor crede altii despre mine?” in “Ce voi crede EU despre mine?”. E nevoie de sinceritate pentru a-ti da voie sa te schimbi in bine…

7. Incearca sa privesti mai presus de cuvinte si stari de spirit. Care e motivatia din spatele cuvintelor sau a starilor de spirit? Ce l-a manat sa zica sau sa se poarte asa? De multe ori nici partenerul nu este constient de influentele exterioare…

8. Accepta ca toti suntem oameni si treci mai usor peste micile suparari. Toti facem greseli si cu totii avem momente de ratacire. Fiecare apreciaza cand cel de langa trece cu vederea micile erori si nu face mare caz din asta.

In final, accepta ca iubirea implica uneori si “sacrificii”…

 

In asentiment cu dezvoltarea noastra din punct de vedere relational, daca inca nu ai facut-o …te invit sa participi la cursul

Click? Re-Aprinde Pasiunea – In tine, In Viata, In cuplu!

 

Lucian Maruntelu,
NLP Explorer